Protecție fonică – sănătatea înainte de toate

Zgomotul influențează starea generala de confort, diminuează sporul la lucru și poate cauza serioase probleme de sănătate. De aceea, protecția fonică reprezintă o componentă indispensabilă a proiectării moderne în construcții.

Legislația actuală și normele din construcții impun protecției fonice exigențe înalte. Standardele actuale obligă la filtrarea zgomotelor și vibrațiilor generate în interiorul unei clădiri (de exemplu de către aparate frigorifice, ventilatoare, instalații de aerisire, transformatoare, pardoseli dure, lifturi, conducte), precum și a celor care provin din exterior.

sound_absorption_rockwool_insulation_blanket_low_thermal_conductivity

Indiferent dacă este vorba de întreprinderi industriale cu utilaje mari sau de laboratoare de încercări și verificări, construcții civile sau de utilitate publică, S.C. STIZO NPC S.R.L. oferă mereu soluțiile de protecție fonică optime din punct de vedere tehnic și economic, de natură nu doar a corespunde normelor uzuale și legale în vigoare, obținând rezultatele cele mai bune posibil. S.C. STIZO NPC S.R.L. execută izolări fonice în clădiri civile și industriale, in interiorul structurii navelor maritime și în pasaje subterane. Oferta noastră de tehnică a acusticii cuprinde:

  • amortizoare fonice
  • căptușeli de perete și de tavan
  • uși cu amortizare fonică
  • capsule și cabine cu izolare fonică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.