Etanșarea optimă a acoperișurilor – acces interzis apei

Peste 90 % din pagubele produse clădirilor sunt cauzate prin insuficienta hidroizolare a acestora. O situație pe care dorim s-o schimbăm.

O izolație care să împiedice în mod perfect funcțional pătrunderea apei face parte dintre elementele esențiale ale unei clădiri. Această realitate privește deopotrivă clădirile de locuințe, cele industriale, construcțiile de infrastructură precum și suprafețele rutiere, podurile sau parcările.poza 27

Etanșările de acoperișuri oferite de S.C. STIZO NPC S.R.L. satisfac cele mai înalte exigențe: sunt rezistente la temperatură și apă, contribuie la economisirea energiei și prezintă o durată îndelungată de viață. În plus, ele sunt perfect compatibile cu mediul. Specialiștii noștri izolează acoperișuri noi, reabilitează acoperișuri de clădiri vechi și instalează sisteme de drenaj sau preluare a apei.

poza 28Alegerea materialelor utilizate și a modului lor de prelucrare se stabilește, de exemplu, în funcție de forma acoperișului și de condițiile meteorologice. Între materialele folosite de noi se numără:

  • membrane bituminoase sudabile cu armatura din poliester sau fibră de sticlă;
  • membrane/folii din PVC sau EPDM, rezistente împotriva radiației ultraviolete;
  • mortare și adezivi speciali, rezistenți la apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.