Noi știm ce fel de izolații necesita instalațiile dumneavoastră pentru lucrul în condiții de maximă rentabilitate și compatibilitate cu mediul.

Experiența noastră este avantajul dumneavoastră!

        Astăzi, protecția termică de nivel profesional este mai importantă decât oricând. Desigur, în aceste vremuri de scumpire a energiei, miza principală constă în reducerea costurilor, dar în același timp este vizată și protecția climei, pentru că una dintre premisele reducerii emisiilor de C02 o reprezintă folosirea rațională a resurselor.

       În sectorul centralelor energetice, sistemele de izolare trebuie să îndeplinească anumite cerințe speciale, dat fiind că generatoarele de aburi, canalele de aer proaspăt și de gaze arse, instalațiile de epurare a gazelor arse și conductele trebuie să-și mențină funcționalitatea în diverse stări de operare și în condiții de mediu variabile.
Aplicăm materiale de izolație dintre cele mai diferite, în funcție de solicitări, de la cochilii din fibre minerale și izolații cu sticlă celulară până la izolații din spumă poliuretani că produsă in situa. La izolarea turbinelor, în schimb, izolarea cea mai eficientă, chiar și la temperaturi ale aburului de peste 5000 Celsius, o asigură izolarea cu saltele croite special sau prin torcretare. Paleta ofertelor noastre în domeniul izolațiilor cuprinde: poza 3

  •  izolare termică pentru conducte, rezervoare, armături, instalații-cisternă
  •  instalarea de sisteme de încălzire însoțitoare pe conducte
  •  izolații la fațade

O eficiență deosebită prezintă, de asemenea, soluțiile noastre combinate, adică sisteme care pe lângă izolarea termică îndeplinesc și cerințele ale protecției  fonice.

 

 

 

Comentarii

  1. Buna ziua! Administrator asociatie, as dori o oferta pentru hidroizolatie scara bloc aproximativ 300 mp.
    Cu multumiri,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.