S.C. STIZO NPC S.R.L. Iasi
 
Partenerul tau în structuri si izolatii
Prima pagina            Protecție fonică
 

Protecție fonică - sănătatea înainte de toate

Zgomotul influențează starea generala de confort, diminuează sporul la lucru şi poate cauza serioase probleme de sănătate. De aceea, protecţia fonică reprezintă o componentă indispensabilă a proiectării moderne În construcţii.
Legislaţia actuală şi normele din construcţii impun protecţiei fonice exigenţe Înalte. Standardele actuale obligă la filtrarea zgomotelor şi vibraţiilor generate În interiorul unei clădiri (de exemplu de către aparate frigorifice, ventilatoare, instalaţii de aerisire, transformatoare, pardoseli dure, lifturi, conducte), precum şi a celor care provin din exterior.

Indiferent dacă este vorba de întreprinderi industriale cu utilaje mari sau de laboratoare de Încercări şi verificări, construcții civile - STIZO NPC S.R.L. oferă mereu soluţiile de protecţie fonică optime din punct de vedere tehnic şi economic, de natură nu doar a corespunde normelor uzuale şi lega le În vigoare, obţinând rezultatele cele mai bune posibil.

STIZO NPC S.R.L. execută izolări fonice În clădiri civile şi industriale, in interiorul structurii navelor maritime şi în pasaje subterane. Oferta noastră de tehnică a acusticii cuprinde:

  • ·        amortizoare fonice
  • ·        căptuşeli de perete şi de tavan
  • ·        uşi cu amortizare fonică
  • ·        capsule şi cabine cu izolare fonică