S.C. STIZO NPC S.R.L. Iasi
 
Partenerul tau în structuri si izolatii
Prima pagina            Izolație termică

Izolaţie termică :
pentru diminuarea costurilor şi menajarea resurselor

 
        Noi stim ce fel de izolatii necesita instalatiile dumneavoastră

pentru lucrul în condiţii de maximă rentabilitate şi
compatibilitate cu mediul
. Experienţa noastră este

avantajul dvs.
 

Astăzi, protecţia termică de nivel profesional este mai importantă decât oricând. Desigur, în aceste vremuri de scumpire a energiei, miza principală constă în reducerea costurilor, dar în acelaşi timp este vizată şi protecţia climei, pentru că una dintre premisele reducerii emisiilor de C02 o reprezintă folosirea raţională a resurselor.

În sectorul centralelor energetice, sistemele de izolare trebuie să îndeplinească anumite cerinţe speciale, dat fiind că generatoarele de aburi, canalele de aer proaspăt şi de gaze arse, instalaţiile de epurare a gazelor arse şi conductele trebuie să-şi menţină funcţionalitatea în diverse stări de operare şi în condiţii de mediu variabile.

Aplicăm materiale de izolaţie dintre cele mai diferite, în funcţie de solicitări, de la cochilii din fibre minerale şi izolaţii cu sticlă celulară până la izolaţii din spumă poliuretanică produsă in situ. La izolarea turbinelor, în schimb, izolarea cea mai eficientă, chiar şi la temperaturi ale aburului de peste 5000 Celsius, o asigură izolarea cu saltele croite special sau prin torcretare. Paleta ofertelor noastre în domeniul izolaţiilor cuprinde:

  •  izolare termică pentru conducte, rezervoare, armături, instalaţii-cisternă
  •  instalarea de sisteme de Încălzire Însoţitoare pe conducte
  •  izolaţii la faţade

O eficienţă deosebită prezintă, de asemenea, soluţiile noastre combinate, adică sisteme care pe lângă izolarea termică îndeplinesc şi cerinţele protecţiei  fonice şi a celei contra incendiilor.